En MFF-stjärna fick IFK Göteborg att böla som godisbestulna barn

Bananer i Pyjamas kunde inte hantera att MFF satte två stjärnor på klubbdressen. En anmälan till reklamombudsmannen gjordes. Efter mycket utredande kände sig SEF, Föreningen Svensk Elitfotboll, manade att gripa in i detta ack så viktiga ärende.

MFF står nu på 18 SM-titlar i den officiella räkningen och årets säsong blir därför den sista med två stjärnor – tills klubben vunnit ytterligare två SM-guld.

– Det här handlar kanske mer om prestige än något annat men uppenbarligen var det en viktig fråga, inte minst för många supportrar. Det krävdes att vi behandlade den väldigt seriöst. Nu finns det i alla fall en ligaöverenskommelse även om den får vänta till 2016. Det är beslutat och klart, och nu kan vi förhoppningsvis lägga detta ”Stjärnornas krig” bakom oss, säger Mats Enquist.

Beslutet välkomnas också av IFK Göteborg.

– Ett korrekt och bra beslut! Rätt ska vara rätt. Det är bra att de satt regler för det. Jag har egentligen inte tänkt så mycket på det men tycker att det var helt rätt, säger lagkaptenen Mattias Bjärsmyr. AB

Där IFK Göteborg firar vad som sannolikt blir årets enda framgång, rycker MFF på axlarna och fokuserar på att vinna sitt tredje raka SM-guld och spel i CL för andra året i rad.

Vissa vinner titlar, andra bölar över stjärnor.

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: