Kent Persson begår en Dixie Chicks

Skiss_Örebro KentDixie Chicks var en countrygrupp som förutom sälja en hel massa musik även lyckades reta upp en mängd megapatriotiska amerikaner. I mars 2003 gjorde gruppen följande uttalande från scen under en konsert i London.

””Just so you know, we’re on the good side with y’all. We do not want this war, this violence, and we’re ashamed that the President of the United States is from Texas” Wikipedia

Hat och hot regnade över duon – det var fult att ”svartmåla” presidenten, dessutom från en position utanför landets gränser. Ve dem.

Kent Persson tar på sin blogg till samma retoriska grepp som Dixie Chicks belackare. Naturligtvis inte hatet och hoten, men väl etiketten ”svartmålning” på kritik mot den moderatledda regeringen.

I Kent Perssons värld arbetar inte oppositionen med landets och invånarnas bästa för ögonen. Kent Persson anser att ”Socialdemokraterna lägger all sin kraft på att svartmåla Sverige”.

Partisekreteraren för Sveriges näst största parti anser på fullt allvar att kritik mot hans parti är att ”svartmåla Sverige”. Tror han på fullt allvar att oppositionen är illvillig?

Perssons uttalande är ytterligare ett tecken på att det är dags för moderaterna att återgå i opposition. Det är också dags för Kent Persson att skaffa sig ett nytt knäck. Ryktet säger att det finns en plats ledig hos Vivallas störste försäljare av EPA-traktorer.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: