Gudmundsson vevar trött med V-spöket

pajasEn ledarskribent som är troget förutsägbar är Per Gudmundsson på SvD. Konservativ, reaktionär och totalt förälska i vänsterspöket. Han påminner om läraren i South Park som hade en docka på ena handen. På Gudmundsson vänstra hand sitter Sjöstedtdockan, i den andra håller han plakatet med texten ”Varning för vänsterspöket”.

Denna gång är det LOs valplan som ska spökifieras. Gudmundssons tes är LO kommer att tvinga S att ta med V i en kommande regering eftersom S politik enligt Gudmundsson inte korrelerar med LOs valplan.

Jag skrev om detta fenomen för ett par dagar sedan och fann att Gudmundsson tillsammans med samtliga borgerliga ledarsidor var ute och seglade. ””LOs valplattform i hyfsad synk med Socialdemokraterna” var rubriken och den som analyserar de beslut som tagits av S finner att det är så.

Gudmundsson är trött och förutsägbar. Vänsterspöket är en chimär och världen vet det.

Rekommenderad läsning: Westerholm på Ledarsidorna i ämnet.

 

Annonser

Etiketter: , ,

Ett svar to “Gudmundsson vevar trött med V-spöket”

  1. Håkan Larsson Says:

    Per Gudmundson är en av Sveriges farligaste personer. Han uppfann begreppet ”Göteborgskravallerna” när han såg 200 maskerade idioter slå sönder ett par kaféer och totalt struntade i att rapportera om de 24 000 hederliga medborgare som värdigt demonstrerade i nästa kvarter. Han har själv vacklat från våldsvänster till tokhöger och i förbifarten samplat på sig den vidriga islamofobi, nära släkt med SD, han ger uttryck för på sin blogg. Det är en man som HATAR. Att han får uttrycka sig i SvD är en publicistisk skandal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: