Så utförsäkring löser inte arbetslöshet – det var f-n

LO_företagshälsovårdSå föll ytterligare en av arbetslinjens bastioner.

AB hänvisar till en DN-artikel som ännu inte finns på nätet. Titeln är talande; ”Utförsäkring löser inte arbetslöshet”. Har nån ringt Borg & Reinfeldt?

Kontentan är att de personer som utförsäkras ligger i en rundgång mellan sjukförsäkring, arbetsförmedling, limbo och försäkringskassan.

– Bland dem som återvänder till sjukförsäkringen är det många som saknar arbete. De arbetslösa är nästan dubbelt så många som de som har en anställning. Tittar vi även på kön är den vanligaste återvändaren en arbetslös kvinna i 50-årsålder, säger Peje Bengtsson, analytiker på Försäkringskassan till Dagens Nyheter AB

Bra jobbat högernissar &-nissor!

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , , ,

2 svar to “Så utförsäkring löser inte arbetslöshet – det var f-n”

 1. Kent Karlsson Says:

  Hur Alliansens politik drabbar människor visar sig allt tydligare och tydligare och nu med mindre än 1 år kvar till valet tycks det som att Karma äntligen börjat drabba dessa människor som har oräkneligt antal liv på sitt samvete med dessa utförsäkringar!

 2. Game S Match Says:

  Vem har trott att ”ungtupparna” som styr ska förstå sig på hur mogna kvinnor fungerar?
  Människor är ett djurslag som mognar långsammare än de flesta andra djurslag. Den fysiska mognaden kommer först och långt senast den mentala. Det är en stor förlust för ett humansamhälle att kunskapen om den mogna kvinnan är så bristfällig och att man använder sig av kunskaper om mannen för att lösa kvinnors problem.
  Det kommer att kosta samhället mycket pengar innan denna insikt landar hos de styrande. Det är synd om män som vid ung ålder tar på sig uppgiften att fejka ngn slags insikt i hur medmänniskorna fungerar. Det finns ingen fysiologisk möjlighet att

  Fredde, Anders, Gunnar, Kenta, Uffe – vad fan vet dom om mogna kvinnor? Inte mycket eftersom de tror de kan svälta ut de obehagliga tecnen på att allt inte står rätt till. Det är att inte ta ansvar för sin uppgift att negligera
  matriarkatets betydelse. när kvinnan är mogen det är då den verkliga urkraften finns tillgänglig för samhället o det är inget dessa smågrabbar inser.
  Det kvittar hur stora hårförluster de gör (ett typiskt symtom hos en manlig politiker – undantag Calle som är som en gås) de saknar naturliga förutsättningar för ett hållbart ledarskap.
  Det finns många fina och bra män tack o lov och vem blir inte lycklig av den insikten?
  Men så länge lejoninnornas verkliga kapacitet underutnyttjas samtidigt som ungtupparna galer vidare kommer samhället att få vinka adjö till sin största utvecklingspotential.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: