Kent Ekeroth får skatta för pengar till Avpixlat

Ibland gillar vi skatteverket. Idag är en sådan dag.

Skatteverket har meddelat att de ser donationen som inkommit till hans konto som skatteförpliktad näringsverksamhet. Drygt 160.000 kronor är alltså skatteförpliktad. Avdrag har beviljats för löne- och serverkostnader. Resumé

Enligt N24 har 226 000 flödat in på Ekeroths konto, efter avdrag för serverkostnader landar 160 000 som skattepliktig inkomst i Ekeroths knä. Skattemyndigheten har placerat ansvaret för skötseln av Avpixlats servrar hos SD och Kent Ekeroth.

Undrar vad vi ska göra med pengarna? En mångkulturfestival i Malmö Folkets park vid Ramadans avslutning vore inte helt fel.

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , ,

2 svar to “Kent Ekeroth får skatta för pengar till Avpixlat”

 1. Jan Says:

  Problemet för icke politiskt korrekta informationskällor är att de, till skillnad mot föreningar på vänsterkanten samt flera stora drakar som SVD m fl, inte tilldelas tidningsstöd eller statsbidrag. Sålunda måste de finansieras helt och hållet av läsarna själva.

  Personligen uppskattar jag pluralism, d v s en mångfald av åsikter i samhällsdebatten så att inte bara de av etablissemanget omfamnade åsikterna tillåts spridas. Jag tror också att det är en indikator på en väl fungerande demokrati.

  Jag har ingen som helst förståelse för fästen som kryllar av rasister. /Peter

 2. Jan Says:

  Definitionen av rasism är numera helt devalverad. Den gängse uppfattningen bland socialdemokrater (åtminstone betalda sådana) tycks vara att all kritik mot den förda invandringspolitiken är rasism. Delar du den uppfattningen?

  Naturligtvis kan man kritisera invandringspolitiken utan att vara rasist. FARR är kritiska mot delar av vår invandrings- och flyktingpolitik. På denna blogg gäller dessa regler /Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: