Offrar Malmömoderaterna Carl Axel Roslund?

Malmomoderaterna_judehatJag ser att Malmömoderaterna distanserar sig från sin fullmäktigeledamot, förre riksdagsledamoten Carl Axel Roslund.

Moderaternas gruppledning vill förtydliga att man ej står bakom Carl-Axel Roslunds formuleringar i den enkla fråga som han ställt till kulturnämndens ordförande Daniel Sestrajcic (V) i kommunfullmäktige. Roslunds formuleringar är olämpliga vilket framförts till honom Malmömoderaterna

Roslund å andra sidan är lika tvärsäker som alltid. Han säger till Sydsvenskan Jag tror fortfarande att han har varit delaktig”. Den som på fullt allvar tror att DS varit delaktig i detta borde inte sitta i Malmö fullmäktige.

Det intressanta är vad moderaterna tänker göra nu. Pressmeddelandet med Roslunds anklagelse kablades ut på moderaternas brevpapper, från moderaternas pressnisse – alltså kommer det inte bara från Roslund utan från Moderaterna i Malmö.

Det räcker inte med den halvkvädna visan från moderaternas gruppledning. Det räcker inte med att ta avstånd från Roslunds formulering – Malmömoderaterna måste avstånd från Carl Axel Roslund.

Jonas Sjöstedt har bloggat i frågan, Röda Berget, Martin Moberg,

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , ,

Ett svar to “Offrar Malmömoderaterna Carl Axel Roslund?”

  1. Malmömoderaterna krackelerar i interna strider | Röda Berget Says:

    […] i provvalet. Personligen tror jag att skandalen med Parks var droppen som fick moderaterna att offra Roslund. Roslund är numera SPIare och till de lokala moderaternas förtret vägrar han att lämna […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: