#skongress – Medierna inför öppningen

skongressEn Skongress är en stor medial händelse. Kvällspressen kommer att köra live-TV, morgonsofforna kommer att fyllas av tyckare, de som ogillar oss sossar får helt enkelt stå ut. Hur ser uppladdningen ut.

AB ledare har två artiklar. En av Anders Lindberg där han kallar S för ett gäng nybörjare, samt en överkörningsbeställning från Karin Pettersson.

På DNs kultursida skriver Malin Ullgren om högerliberalernas(är inte alla liberaler höger?) önskan om att få vara med och påverka S politik. Det är faktiskt rätt märkligt. Jag har ingen som helst önskan om att få påverka Högerns politik. Jag vill bara piska dem hårt. Ett exempel på detta är dagens ledare i DN, subtilt, men dock. Expressen och GP däremot gör sitt jobb som megafoner.

Även SvD har två ledare. Sanna Raymann försöker bestämma sig huruvida partisp0littringen är nära eller om det bara är ett regisserat drama. PJAL skriver en märklig text om profeter.

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , ,

3 svar to “#skongress – Medierna inför öppningen”

 1. S-kongress | RASMUS LENEFORS Says:

  […] l Högbergs tankar l Karin Pettersson l Martin Moberg l Mikael Andersson l Roger Jönsson l Röda Berget l DN l DN l DN l DN l […]

 2. Joakim Says:

  Socialdemokraterna föreslår ingen höjd ersättning till de mest utsatta arbetslösa, som får 223 kronor om dagen. Man prioriterar de som är med i en a-kassa. Därmed ställer sig S bakom ”arbetslinjen” och partier som inte bryr sig om de sämst ställda i samhället.

 3. B Byström Says:

  Gamle prime-medarbetaren Laakso har fortfarande mycket bittermandel i sin diet: http://www.dagenssamhalle.se/debatt/undergangsberaettelser-brvinner-inga-val-5073?vote=1#roster

  Alla har rätt till en åsikt. /Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: