Borgerlig interndebatt – ditt nam är träig

Skiss_Örebro KentStuderade tre olika artiklar i dagens SvD. I detta moderata medievidunder kunde jag läsa en rätt obegriplig ledarartikel om bagageband. Skribenten Maria Ludvigsson gör en märklig analogi av den politiska världen med hjälp av flygplatsernas bagageband.

Sanna Raymann uppmanar Löfven att peka med hela handen. Orsaken till behovet av fullhandspekande verkar vara att olika socialdemokrater har olika åsikter i diverse politiska frågor inför den kommande socialdemokratiska partikongressen. Raymann räknar upp en rad olika politiska områden där S lagt förslag och avslutar sen artikeln med att konstatera att S problem liknar Alliansens. Jag får det inte att gå ihop, men jag jobbar iofs inte på SvD, jag har inga krav på mig att producera X artiklar per vecka.

Ett par andra som producerar ord i samma tidning är Persson, Örebro Kent och Reinfeldt, Filippa. Det är faktiskt en av dessa osynliga moderata arbetsgrupper som kommer ur mörkret och producerar något. Bara en sak från den artikeln fastnar. Kent hyschar åt sig själv.

Upphetsningsgraden i den borgerliga interndebatten ligger, mätt på en skala från 1-10, på -3.

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , , ,

Ett svar to “Borgerlig interndebatt – ditt nam är träig”

  1. Stig-Björn Ljunggren Says:

    Fast är inte den där Brännpunktartikeln rätt intressant? ”Ni får offentliga bidrag, nu får ni också göra som vi säger….”. Partiet söker en strategi för att knyta det civila samhälle närmre staten….?

    Den dag föreningslivet blir en utförare av beställda tjänster är det överhängande risk att den ideella kraften försvinner. /Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: