Katrin Stjernfeldt Jammeh efterträder Ilmar Reepalu…

Katrin_mick…eller i vart fall är  Katrin Stjernfeldt Jammeh valberedningens förslag.

Socialdemokraternas valberedning föreslår att Katrin Stjernfeldt-Jammeh ska efterträda Ilmar Reepalu, erfar P4 Malmöhus. En majoritet i valberedningen vill att hon ska bli kommunstyrelsens nya ordförande i Malmö, när Reepalu avgår vid halvårsskiftet. SR

Uppgiften ovan ges med den reservationen att ingen officiellt tillkännagivande eller kommentar finns från valberedningen. Det är dock högst sannolikt att en kommentar kommer inom kort.

Personligen är jag glag över att valberedningen föreslår Stjernfeldt-Jammeh eftersom hon även är min kandidat. Jag har haft förmånen att sitta i Malmös utbildningsnämnd tillsammans med henne sedan valet 2010 och vet vilken kapacitet och potential hon har.

Det slutgiltiga beslutet kommer att tas på årsmötet 23/3, men jag tror att årsmötet kommer att gå på valberedningens linje.

Bild från Sossar i bild.

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Katrin Stjernfeldt Jammeh efterträder Ilmar Reepalu…”

  1. Jan Andersson Says:

    Så passande att föreslå en kvinna på internationella kvinnodagen. För övrigt är Katrin en utmärkt person som väl kan bära arvet efter Ilmar vidare. Om Katrin går Malmö Göteborgs väg. En kompetent kvinna efterträder en kompetent man. Man kan säga att detta är ett val i tiden.
    Skriver en helsingborgare som givetvis inte har med valet i Malmö att göra men som tycker att timingen på den internationella kvinnodagen var lysande.

    Att behålla S-styre i Malmö är viktigt för S såväl i Skåne som i riket. Timinhgen är en ren slump. Vi har årsmöte 23/3 och handlingarna ska ut. /Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: