När avgår Reinfeldt?

reinfeldt_buga_skamJohan Westerholm uppmärksammar mig på en detalj jag missat betydelsen av. Dagens moderata skolpolitiska utspel görs av Tomas Tobé och Anders Borg. Tobé är skolpolitisk talesperson, men var har Borg där att göra. Var är Reinfeldt?

Signalen som sänds idag är tydlig. Successionsordningen är slutligen fastställd.  Med allt vad det innebär för moderaterna, för Alliansen och för de svenska  väljarna. Johan W

Eller är det så att Reinfeldt inte vill utmana sin vice statsminister Jan Björklund genom att öppet sno hans enda politiska fråga.

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , ,

3 svar to “När avgår Reinfeldt?”

 1. Ola Möller Says:

  Fortsätter man i tangentens riktning så kan man fundera på vad det betyder att Damberg och Andersson gjorde vårt utspel om framtidens förskola.

 2. Håkan Larsson Says:

  Nej, det är inte ”flumskolan” som är orsaken till den svenska utbildningens fallande resultat. De är de senaste sex årens flod av motstridiga och illa hopkomna hugskott från utbildningsdepartementet (Fp) som har orsakat detta.
  Att vara lärare och rösta Fp är som att bo bredvid Tjernobyl – Fukush’ma – Sellafield – Three Mile Island etc etc etc och tro att kärnkraften är säker.

 3. morgan.davidsson Says:

  När avgår du?

  23/4 2019 /Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: