Svår match mot ÖSK ikväll

De som tror att MFF bara kan gå ut och köra över ett avsågat ÖSK måste tänka om. Det finns inga lätta matcher i allsvenskan och allra minst i ett regnigt och kallt november.

MFF är ett klart bättre lag över en hel säsong, men ikväll betyder det väldigt lite. MFF möter ett lag som spelar för sin och supportnas stolthet, att plocka guldet av stora stygga Malmö på bortaplan är en signal att ÖSK är att räkna med, nedflyttning till trots.

Den stora faran är att fokus redan flyttats till söndagens match mot AIK och den möjliga guldfighten. Kan MFF smälla in ett par bollar i första och gå till pausvila är det lugnt. Då kan vi de där 4-0 vi så väl behöver.

Är det istället så att spelat går i stå, något vi sett en och annan gång under säsongen, eller att vi spelar lysande fram till motståndarnas straffområde men bränner avsluten kan osäkerheten komma krypande.

När vi tog guld 2010 vann vi mpt BP borta med 0-4. Faktum är att vi spelade som kattskit tills Jeff satte första bollen efter en timmes spel. Sista tre målen kom u minut 79, 83 och 92. Vad hade hänt om BP gjort första?

Ansvaret ligger tung på tränarstaben och spelare som Larsson & Hamad som var med förra gången. Vi har en stor chans att vinna guld i år, men vi kan även komma fyra.

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , , ,

Ett svar to “Svår match mot ÖSK ikväll”

  1. klalin Says:

    Jag kommer hädanefter att noggrannare studera dina förutsägelser. Di blåe missar guldet, säsongens behållning, att Klagshamn släppte upp rödvästarna i norrettan.

    Surt som f-n, men det är svårt att vinna guld när anfallarna inte sätter bollarna. Försäljningen av MR har förmodligen kostat guldet. /Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: