Reinfeldt tappade statsmannamasken

Den senaste veckan har S haft presskonferenser om jobb, yrkesutbildning och skola. Reinfeldt har haft två om att han ogillar S.
Anders Utbult

Utbults twitterkommentar säger något om statsmannen Fredrik Reinfeldt. Hur statsmannamässigt är det att trumpeta ut att ett nej till en skattesänkning är en skattehöjning? I det aktuella fallet var det frågan om att S faktiskt ville sänka skatten, men inte lika mycket som Reinfeldt.

Socialdemokraternas budgetmotion innehåller ett förslag om att avskaffa regeringens flaggskepp Fas 3. En förnedrande förvaring som utsatts för mycket hård kritik under hela sin existens. Istället för att försvara sitt älskade Fas 3 plockar han fram ett mustaschprytt slagträ och börjar yra om Socialdemokraternas förre partiledare.

Fredrik Reinfeldt har efter valsegern skickligt burit sitt orörliga statsmannaansikte. Han har lyckats sätta sig över politikens vardag och bara varit. Under de senaste dagarna har något förändrats, Vi  kunde se statsmannamasken falla från Reinfeldts panna och träffa golvet med en lika skarp smäll som när Ringen träffar golvet i Bilbos hus.

”Duns”

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Ett svar to “Reinfeldt tappade statsmannamasken”

  1. Den borgerliga regeringen har räknat « Görans tankar och bagateller Says:

    […] som skrivit: Martin Moberg, Peter Högberg, Martin Moberg, Roger Jönsson, Peter Johansson, Peter Högberg, Martin Moberg, Ulf Bjereld, Kent Persson, Den sjätte mannen, Johan Ulvenlöv […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: