Varför vågar inte Reinfeldt möta Löfven?

I en artikel i dagens KvP (jag kan inte hitta den på nätet) finns uppgifter att Fredrik Reinfeldt inte vill debattera öga mot öga med Stefan Löfven. Enligt Expressen har SvT, TV¤ & SR bjudit in men förgäves.

Vi har tackat ja, men de har inte varit pigga på att ta debatten med Stefan. Det kan hända någon gång att man får förhinder, men att det händer så många gånger är ingen slump. Det signalerar en viss osäkerhet säger Socialdemokraternas presschef Odd Guteland. KvP

Reinfeldt låter hälsa att han inte vill debattera ensam eftersom han ”förväntas stå till svars för hela regeringens politik”.

Reinfeldt kommer däremot att delta i Agendas partiledardebatt på söndag. ”Det är mycket tryggare att debattera i en partiledardebatt” säger Professor Jonas Hinnfors vid Göteborgs universitet.

Ska de ta badtunnan med sig?

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

2 svar to “Varför vågar inte Reinfeldt möta Löfven?”

 1. Rolf Andersson Says:

  Ja Peter , det är inte konstigt att han inte kommer till debatt för han vet att han inte kan försvara det som hänt och vill nog inte äventyra sina möjligheter till avancemang i EU

 2. gydvan Says:

  Nästan lite komiskt. Men inget nytt, vi har väl sett ett antal ggr att F.R gärna sticker fram trynet när det är positiva nyheter och där han har ett manus att gå efter. När det är något negativt så vill han varken uttala sig eller synas i sammanhanget.

  Många av hans ministrar har ju fått stå där själv och ta kritiken.
  Förstår inte att det finns folk som tycker att F.R är en ledare, ser honom enbart som en människa med starkt kontrollbehov och som inte ställer upp för de sina.

  F.R vågade inte ta debatten med Juholt i heller. Frågan är om han vågar ta debatten med någon socialdemokrat utan att ha badtunna med sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: