Alliansfritt Sverige äger Centerpartiet

Centerpartiet lanserade budskapsbyggaren för att låta centerpartister och andra skapa egna centerbudskap. Naturligtvis utnyttjar ”andra” möjligheten att skoja lite med centernm, ett par exempel visas ovan.

Bloggen Alliansfritt Sverige snappar upp budskapsbyggaren och sammanställer några av budskapen som kommit ur byggaren. Många tror faktiskt att Alliansfritt Sverige i själva verket skapat budskapsbyggareen för att skoja med centern. Dagens Opinion skriver en blänkare kallad ”Centerpartiet hånas på sin egen sajt”.

Centern lägger då ut ett officiellt pressmeddelande via Newsdesk, där de tackar Alliansfritt Sverige för hjälpen.

Vi är medvetna om hur vissa vänsterbaserade opinionsbildare som verkar på nätet agerar och kan bara glädjas åt att ni under de senaste dagarna har hjälpt oss att sprida budskapet på det sätt som vi hade planerat. Den stora spridning som Alliansfritt Sverige med flera gav vår Budskapsbyggare, som lanserades redan i juni, har resulterat i tusentals nya budskap och många nya inspel i vårt arbete med att ta fram Centerpartiets nya idéprogram. Er hjälp har varit ovärderlig – stort tack för det! C på Newsdesk

Undertecknare av pressmeddelandet är Per Ankersjö, ordförande i centerns idéprogramsgrupp. Ankersjö är även Stadsmiljöborgarråd i Stockholm och distriktsordförande för Stockholmcentern.

Vad håller Centern på med? Centerpartiet är ett mångårigt riksdagsparti som undetr åren spelat en stor roll i svensk politik och vid en gång eller annan ägt de flesta minsterposterna i olika svenska regeringar. Alliansfritt Sverige är en ideellt driven blogg. Varför då denna reaktion. Ett svar kan vara Ankersjö själv

Centerpartiet ogillar Alliansfritt Sverige starkast. Dess lokalpolitiker och riksdagsledamöter är de som frekventast försöker attackera oss på olika sätt. Mest idog är kanske Per Ankersjö, vän till bloggen, som blev föremål för ett redaktionellt beslut där vi bestämde att Per Ankersjö, vän till bloggen, alltid skulle åtföljas av ”vän till bloggen”. Detta för att vi tror att en man som ger ut diplom till sig själv nog behöver en vän, och i detta får vi nog medhåll av Per Ankersjö, vän till bloggen Alliansfritt Sverige

Alliansfritt Sverige har en minst sagt raljant stil som verkligen måste gå Per Ankersjö på nerverna. Bloggen kryper under skinnet på honom till den milda grad att han kände sig tvingad att svara, inte på den egna bloggen, utan genom Centerns officiella kanaler.

I sin ilska tänkte inte Ankersjö på att han och Centern därmed lyfte den ideella bloggen Alliansfritt Sverige till samma nivå som ett regeringsparti. I samma sekund som pressmeddelandet publicerades erkände Centern att de ständiga nålsticken från Alliansfritt Sverige känns och irriterar.

Alliansfritt Sverige äger nu Centerpartiet.

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , , ,

Ett svar to “Alliansfritt Sverige äger Centerpartiet”

  1. Per Ankersjö Says:

    Jaja. Om det var som du säger, varför är du och AS så ursinniga på oss? Känns som att er affärsplan behöver justeras 😉

    Ursinninga? Snälla du…

    Varför bryry ni er överhuvudtaget om vad en ideell blogg skrivwer om er? Ni är ett regeringsparti? /Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: