MFF behöver en seger

Bortaderby kittlar alltid i maggropen, För egen del kommer att vara TV-supporter. Det är en match med ett sällsamt förspel i form av ett försök av MFF att tvångsbussa supportrar till matchen. Lite dödfött.

HIF-MFF avslutar tillsammans med IFK – GAIS omgång 23. Häcken och Elfsborg har just nu 45 p, AIK har 43, MFF har 42. Något av dessa fyra lag kommer att vinna guld 2012. MFF har ett tufft spelschema de kommande 10 dagarna., det gäller att inte tappa mark.

  • HIF – MFF
  • MFF – IFK Göteborg
  • Syrianska – MFF
  • MFF – IFK Norrköping

MFF behöver ta 10 p på dessa fyra matcher. vilket inte kommer att bli lätt. Matcher mot HIF & IFK är alltid prestige, Syrianska borta i ett läga där laget slåss för sin existens i slutet av säsongen är inte en lätt match. IFK Norrköping hemma är på papperet den lättaste, men…

MFF har svårt att fylla hålet efter Raniegi. Tokelo är bra, men frågan är om han kan vara 100% redan mot HIF. Jag ställer min förhoppning till Daniel Larsson. HIF kommer att äga bollen på Olympia, vilket ger bör ge Larsson kontringslägen.

Grunden för en vinst är dock att ge 100% i försvarsspelet. Ett bortaderby i september vinns inte genom skönspel – det vinns genom slit och vassa armbågar.

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: