Fick Ewa Björling kontrollanten sparkad?

Säkerhetskontrollers effektivitet bygger på att alla följer rutinerna till punkt och pricka. Sprickorna i systemet uppkommer när enskilda kontrollanter anser att de kan göra undantag för personer de tror sig känna.

En flygplatskontrollant på Bromma skötte sitt jobb när hon kontrollerade moderate ministern Ewa Björling.

Björling gillade inte att hon skulle kontrolleras när det pep i bågen. Hon är ju gubevars minister.

Kontrallanten Eva är numerad hemma utan lön i väntan på omplacering. Minister Ewa struttar fortfarande genom kontrollerna.

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , ,

8 svar to “Fick Ewa Björling kontrollanten sparkad?”

 1. Yvonne Tannberg Says:

  Den som gör stii jobb skall inte bli straffad.

 2. Gunilla Larsson Says:

  Skandalöst uppförande!

 3. mattinnb Says:

  Håller med dig fullständigt. OM det nu gick till som flygplatskontrollanten hävdade. Lite svårt att veta såklart och man ska nog vara lite försiktig med att dra för stora slutsatser från en kvällstidningsartikel. Men visst luktar det översitteri.

 4. Lars J Says:

  Många av de som var i Almedalen flög ju in från Bromma. Självklart så ska de som tillhör denna elit inte behöva besväras av kontrollanter som jag antar ska söka efter terrorister och inte besvära de som ska till Almedalsjippot för att förbruka allmäna medel.

  Fungerande säkerhetssystem baseras på att rutiner följs till punkt & pricka. Reglerna för den gaten sa att alla utom Statsministern & Kungafamiljen skall visiteras precis som andra passagerare. Alltså ska det göras. /Peter

 5. Agneta Fröberg Says:

  MAKTMISSBRUK, hoppas att facket är inkopplat (på flygplatsen).

 6. lennie håkansson Says:

  Så blir det i klasssamhället, Kontrollanten gjorde bara som hon skulle göra, så blir ministern sur. enligt reglementet så är det bara kungen och statsministern som inte skall kontrolleras.
  Och Ewa björling tillhör folket som alla andra och får därför finna sig i detta . även om m,an är minister gäller dt alla.

 7. Tina Says:

  Fy f.. för Ewa Björling för att ha klagat! Man ska väl inte ändra på säkerheten för en titel, o så också för att du har utnyttjad din titel! Då spelar det ingen roll hur ofta du reser, du är väl människa som alla ändra..

 8. Joe Black Says:

  Moderaternas politik går ut på att de sätter sig själva i första rummet, pengarnas makt i andra rummet, rika medborgare i tredje rummet och övriga medborgare (som de ser som ett nödvändigt ont) sist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: