Allt är bara Kent-TV…

Jag läser en intervju med Örebro Kent i SvD. Plötsligt slås jag av att den satir om Kent-TV Antonsson skrev ta mig f-n är verklighet.

07:10Sporten. Göran Pettersson rapporterar från Alliansens fotbollsseger mot de rödgröna och från SM i ko-bingo i Lohärad.
07:15Väder och opinionsvindar. Anna Kinberg Batra berättar att Sverige inte alls är kallt och att högervinden snart tilltar.
07:20Vi går sida vid sida med Er vars förtroende vi bär. Kent Persson och Gunilla Sjöberg ökar tempot i TV-soffan. Paneldebatt om det hur Per Schlingmanns återkomst kommer förändra de nya moderaterna. Panel: Per Schlingmann.
09:00 Temadag – Världen bästa partisekretare. Del 1. ”How I met Your daughter”. Dokumentär om Sven-Otto Littorins tid som Kents föregångare.
11:00 Temadag – Världens bästa partisekreterare. Del 2. ”Djävulen bär Prada”. Dokumentär om Per Schlingmanns tid som Kents föregångare.
13:00 Temadag – Världens bästa partisekretare. Del 3. ”Tjejen som visste för lite”. Dokumentär om Sofia Arkelstens tid som Kents föregångare.
13:15 Chefen, du har blivit en tjockis. Kent tar med chefen på några sundare lunchställen och lär honom vikten av att ta ansvar för att hålla balans mellan in och ut.Läs resten av tablån hos TokModeraten

NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| Politometern

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: