Var det en vägbula eller det överkörda Folkpartiet

Moderaterna körde just över Folkpartiet och de övriga dvärgarna med en kabang i försvarspolitiken. Folkpartiet har länge tjatat om ökningar av försvarsutgifterna. Tolgfors försöker mörka det hela i DN.

– Alliansen är helt överens och alla beslut är redan fattade om inriktningen under hela nästa mandatperiod. Den stora utmaningen för oss om vi vinner valet blir att verkställa den nya inriktningen, säger försvarsminister Sten Tolgfors (M), som varit ordförande i arbetsgruppen.

För exakt en månad sedan avlossar Allan Widman(fp) en äkta bredsida på Newsmill som inleds med

När jag ser tillbaka på de gångna 4 åren kan jag konstatera att nedgången i vår försvarsförmåga fortsatt. Det råder en klimatkris för det svenska försvaret och försvarspolitiken. Och det blir sämre och sämre, skriver Allan Widman, folkpartiets försvarspolitiske talesperson.

Jag tvivlar på att Widman är så mycket lyckligare idag, frågan är om han vågar/tillåts yttra sig några veckor innan valet.

Alliansfritt Sverige påpekar att det inte finns ett knyst om NATO, vare síg för eller emot. Det vore klädsamt med någon form av besked. Kanske i form av Fågel, Fisk eller Mittemellan. Johan Westerholm lustmosar hela den borgerliga försvarspolitiken.

NetRoots | S-Buzz | Rödgröna bloggen
Pingat på Intressant

Annonser

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: