Har Reinfeldt skyddat en brottsling?

Littorinaffären har en aspekt som först nu börjar komma upp till ytan. Frågan ställs allt mer:

Vad visste Fredrik Reinfeldt?

Redan i går rapporterade Aftonbladet att Sven Otto Littorin utpekats för ett brott som kan ge fängelse. Brottet skulle ha skett i valrörelsen 2006 då Sven Otto Littorin var partisekreterare, det vill säga en av partiorganisationens högsta chefer.

Uppgifterna ska vara mycket trovärdiga och avslöjar i så fall att brottet ska ha begåtts veckorna innan Littorin blev arbetsmarknadsminister.

Det innebär att Sverige kan ha haft en brottsling i regeringen. Frågan är i sådana fall hur mycket statsministern visste och om han i sin tur skyddade en brottsling.

Fredrik Reinfeldts operation mörkläggning väcker frågor som svenska folket har rätt att få svar på. Han måste undanröja varje misstanke om att han, statsministern, skyddat en brottsling. AB

Jag finner det väldigt otroligt att inte Littorin skulle ha lagt korten på bordet för sin vän, kollega och chef, den blivande Statsministern Fredrik Reinfeldt. Reinfeldt och Littorin ingick då i det gäng som skapade de Nya Moderaterna.

För att citera Reinfeldt själv.

När makten försöker dölja sanningen får man känslan av att makten skyddar sig själv”.

Är det så att Reinfeldt vet sanningen stod han och blåljög svenska folket rakt upp i ansiktet. Fredrik är makten och han skyddar sig själv.

NetRoots | S-Buzz | Rödgröna bloggen

Annonser

Etiketter: , , , ,

4 svar to “Har Reinfeldt skyddat en brottsling?”

 1. Det finns fler skäl till Littorins avgång | Svensson Says:

  […] Bloggat: Röda Berget, Motvallsbloggen, Jinge, Borgarmedia: DN, SVD, GP, HD, Läs även andra bloggares åsikter om Sven […]

 2. Henrik Vallgren Says:

  Enligt Lena Mellin på AB finns det inget som tyder på att andra moderater har särskild insyn i ärendet. Det luktar skilsmässobråk lång väg …

 3. martin Says:

  TJA !

  Visste Reinfeldt visste han inte? Vem visste vad, varför ljög han, vem ljög till vem,vem talar sanning till vem, varför ljuger man, var det nödvändigt,hur länge skall ljugandet pågå,vad sa du ?
  Det vara ett lögn,tala sanning,till vem och varför,vad ljög jag om,du ljuger!
  jag ? Om vad ? det var du som ljög! Jag talar sanning när jag inte ljuger.
  Det är bara lögner om att jag ljuger. Dom ljuger-jag ljuger inte när jag inte ljuger. ljuger gör bara dom som ljuger.

  Hm!!!

 4. zeeta Says:

  Reinfeldt har troligen inte känt till detta. Han skulle inte i så fall ha tagit risken att utnämna Littorin till minister. Desutom sparkades fyra av Litttorins närmaste tjänstemän hastigt och lustigt (se Resumé) efter Littorins avgång. Dessa tjästemän har förmodligen kännt till Littorins brott, vilket gör att Reinfeldt måste sparka dem nu eftersom de har visat illojalitet mot Reinfeldt under 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: