Domstolars åsikter väger tydligen lätt inom SD

Nyligen blev ett bloggande SD- par fällda för förtal av en Malmöbo.

Sydsvenskan frågar partiet om det inte är ett problem.

”SD:s presschef Mattias Karlsson säger att förtalsdomarna mot Herrstedt och Olsson ”inte är bra”, men att de inte hotar deras ställning i partiet.

– Det finns förmildrande omständigheter, som att Fredrik Jönsson företräder en rörelse som vi betraktar som odemokratisk, säger Mattias Karlsson.”

Det är ju fint att höra att det inte är några problem med några domar i bagaget.

NetRoots   HD

Annonser

Etiketter: ,

4 svar to “Domstolars åsikter väger tydligen lätt inom SD”

 1. antiism Says:

  Fredrik håller på med personlig förföljelse och även kommunister som (V) tar avstånd till denne. Märkligt att ni inom socialdemokratin inte tar avstånd till de som förespråkar Stalins politik?

  Ett brottsoffer är ett brottsoffer oavsett vilken politisk åsikt han eller hon har. Det är märkligt att en diskussion om brott och straff plötsligt handlar om brottsoffrets politiska åsikt. Jag delar absolut inte hans åsikter, men han, liksom alla andra, har rätt att existera i det svenska samhället utan att utsättas för brott.

  Det är också rätt märkligt att du anser att han trakasserar någon genom att anmäla dem, när han vinner rättegångarna. Det där med skyldig eller oskyldig avgörs av något som kallas domstolar, och domstolen landade på¨hans sida, vilket avgör det hela – punkt.

  Jag såg för övrigt att ägaren av sagda blogg hade puiblicerat en bild av honom. Är han inte tillfrågad är det ett rätt klart brott mot PUL, såvida inte bloggen har utgivningsbevis /Peter

 2. Johan Kraft Says:

  Håll dig till ämnet! /Saxen

 3. J.N Says:

  Det är jävligt konstigt att man inom Sd inte kan följa sin egen politik och göra sig av med de som döms inom partiet och helt plötsligt försvara… Och om de nu tycker rättssystemet är så osäkert så att ”oskyldiga” kan dömas, som många verkar inse här, kanske är det då så att även oskyldiga invandrare döms?

 4. Fredrik Jönsson Says:

  Peter: Jag är inte tillfrågad av den anonyme ”antiism”. Det är vanligt bland extremhögern att vara anonym – för att de är fega.

  DN.se skriver:
  Stefan Olsson underkänner domarna mot sig och sambon och betecknar det svenska rättssystemet som ”genomkorrumperat”. Han menar vidare att han som aktiv i Sverigedemokraterna är van vid att förtalas av politiska motståndare.

  Har du då stämt någon som förtalat dig?

  – Nej.

  Vore det inte idé att göra det innan du slår fast att systemet är korrumperat?

  – Jag kanske skulle börja göra det, säger han.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: